AcasăPolitica"Episodul pescaresc" Dragnea-Grindeanu, prilej de ironii pentru Ponta. Sfat pentru premier!

„Episodul pescaresc” Dragnea-Grindeanu, prilej de ironii pentru Ponta. Sfat pentru premier!

Inspirat de povestile „pescaresti” din recenta vizita in Delta,  pe fondul sedintei de la Tulcea a mai-marilor PSD, dar si a faptului ca Dragnea s-a laudat ca l-a initiat pe actualul premier in tainele pescuitului sportiv, Victor Ponta si-a amintit un episod, de aceasta data de la Murighiol, de acum aproape 5 ani.

A fost, din cate a dezvaluit, in urma cu scurta vreme fostul sef de la Palatul Victoria, pe Facebook, o sedinta intr-un week-end de septembrie, in care s-au stabilit listele de candidati pentru parlamentarele din decembrie 2012, si la care au participat mai multi lideri ai coalitiei de guvernare de la vremea respectiva, in speta ai USL-ului, si anume Crin Antonescu, Dragnea, Oprea, Daniel Constantin si Ponta. Dupa ce a dezvaluit ca formula i-a amintit de distributia comediei „Operatiunea Monstrul”, fostul premier a lansat atacul… verbal, nu de lanseta. „Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o stiti : intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu „impins” mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel ! Trista poveste – important e ca in barca a ramas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toti ? / cel pentru care ne asumam si proclamam toti atunci „solidaritatea” !!!”, noteaza, ironic, Ponta, inainte de a-i da un sfat actualului premier.

Si anume de a-i transmite lui Grindeanu sa fie precaut. „Ieri (duminica-n.r)  am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de „camaradul si prietenul” Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el – istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului”, a mai notat fostul premier PSD pe reteaua de socializare.

sursa foto: Facebook

295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger