AcasăPoliticaEmil Boc si-a turnat o galeata de apa rece-n cap! Pe cine...

Emil Boc si-a turnat o galeata de apa rece-n cap! Pe cine a provocat primarul Clujului in cadrul „Ice Bucket Challenge”! (VIDEO)

Primarul Clujului s-a raliat miscarii „galetii cu gheata”, demers caritabil menit sa ajute la strangerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor care sufera de ASL (scleroza laterala amiotrofica).

Echipat sport, in tricou verde si pantaloni scurti albastri, Boc n-a stat prea mut pe ganduri. A raspuns provocarii unor sportivi din cadrul clubului MMA Transilvania -lucru pe care l-a precizat, de altfel, duminica dupa-amiaza, intr-un mesaj postat pe contul sau oficial de Facebook – si a intrat in spiritul celor care au raspuns initiativei „Ice Bucket Challenge”.

Nu inainte de a explica si faptul ca a facut o donatie in ajutorul suferinzilor de ALS. Ca sa fie sigur ca e inteles si in tara, dar si in strainatate, Boc a explicat, in engleza, pe cine provoaca, la randul sau. Astfel ca a enumerat numele Elenei Udrea, sefa PMP, al eurodeputatului PDL, Daniel Buda, dar si al lui Alex Boc.

Apoi si-a turnat in cap o galeata cu apa, rece ca gheata, dupa cum se vede din reactia primarului Boc, in clipa in care a facut „dusul” in fata camerei, ca dovada a curajului sau!

1.033 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger