AcasăPoliticaEmil Boc s-a hotarat: a intrat in Fundatia Miscarea Populara

Emil Boc s-a hotarat: a intrat in Fundatia Miscarea Populara

Indiferent de dorintele sale, Emil Boc trebuie sa stea in PDL, daca vrea sa ramana primarul Clujului

Daca pana acum a evitat sa dea un raspuns, cand a fost intrebat daca se va indrepta, ca si Elena Udrea, si alte nume cunoscute, catre Partidul Miscarea Populara, fostul premier Emil Boc a facut, duminica, marele anunt in acest sens: a acceptat sa faca parte din Fundatia Miscarea Populara.

Indiferent de dorintele sale, Emil Boc trebuie sa stea in PDL, daca vrea sa ramana primarul Clujului

Edilul Clujului a fost prezent, in ultima zi a saptamanii, la  dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, alaturi de seful statului, Traian Basescu, si ale nume cunoscute ale proiectului politic amintit. Cu aceasta ocazie, Boc, pe care presedintele nu a ratat ocazia sa il laude, numindu-l, o data in plus, cel mai bun premier al Romaniei, si-a anuntat decizia de a se alatura Fundatiei Miscarii Populare, dupa ce fusese invitat de catre Marian Preda sa li se alature. „Prezenta mea in Fundatia Miscarea Populara sper sa contribuie, intr-o formula sau alta, la ceea ce eu cred ca trebuie facut in acest an, si anume unificarea dreptei pentru castigarea prezidentialelor din toamna acestui an. Cred ca o dreapta unita poate castiga alegerile din acest an”, a precizat fostul prim-ministru.

Cu aceasta ocazie, Emil Boc le-a declarat celor prezenti la dezbateri ca si-ar dori sa contribuie la unificarea dreptei.  Actualul edil al Clujului nu poate trece la PMP, pentru simplul fapt ca si-ar pierde functia de primar. Cu toate acestea, legea nu il impiedica sa se inscrie in Fundatia Miscarea Populara lucru pe care l-a si facut.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger