AcasăPoliticaElenele lui Basescu se cearta pe Cristian Diaconescu

Elenele lui Basescu se cearta pe Cristian Diaconescu

Pana nu demult, Elena Udrea si Elena Basescu pareau de nedespartit. Si-au sustinut reciproc proiectele si au facut front comun ori de cate ori una dintre ele era atacata. Prietenia dintre cele doua se pare ca a ajuns intr-un impas, motivul fiind Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu, la un pas sa piarda statutul de prezidentiabil al PMP

Candidatul Partidului Miscarea Populara, Cristian Diaconescu, a bagat zazanie intre Elenele lui Traian Basescu. Dupa ce sefa Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a dezvaluit ca partidul nu reuseste sa stranga semnaturi pentru Diaconescu si ca prezidentiabilul este contestat de oamenii din teritoriu, Elena Basescu a sarit in apararea acestuia, aruncand intreaga vina asupra Elenei Udrea.

Elena Basescu sustine ca Elena Udrea ii pune bete-n roate lui Diaconescu

„Ruxandra Dragomir se preface ca nu stie despre ce este vorba: organizatiile au «probleme» in a strange semnaturi pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea interzice acest lucru”, a comentat EBA . Un atac neasteptat, la care Udrea nu a raspuns, peferand sa-i lase pe colegii din conducerea partidului sa-i dea replica Elenei Basescu. „Nu am niciun fel de element care sa ma duca la aceasta concluzie, ca Elena Udrea ar fi interzis strangerea de semnaturi pentru Cristian Diaconescu.

Vicepresedintii PMP au sarit in apararea Elenei Udrea

Nu stiu cine a intoxicat-o pe Elena Basescu, dar va spun in mod cert ca nimic nu este adevarat in aceasta poveste”, a afirmat vicepresedintele PMP Stefan Vlaston. In ciuda asigurarilor oferite de Vlaston, PMP-isti dau ca sigura retragerea lui Cristian Diaconescu din cursa pentru Cotroceni.  Informatie confirmata chiar de Elena Udrea, care a dat de inteles ca este gata sa-si asume ea candidatura.

[poll id=”818″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
550 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger