Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Elena Udrea, transferata din Arestul Politiei Capitalei, la penitenciar

Elena Udrea, transferata din Arestul Politiei Capitalei, la penitenciar

Autor:

Trimisa in judecata pe 21 aprilie si aflata in continuare in arest preventiv, masura luata in dosarul cunoscut drept “Gala Bute”, in care DNA o acuza de fapte de coruptie, in legatura cu organizarea evenimentului sportiv desfasurat in vara anului 2011, Elena Udrea a parasit, joi, Arestul Politiei Capitalei.

 

udrea 2 Elena Udrea, transferata din Arestul Politiei Capitalei, la penitenciarS-a intamplat ca urmare a faptului ca s-a decis transferul fosutlui ministru, in vederea continuarii punerii in aplicare a mandatului de arestare preventiva existent pe numele sau, in cadrul penitenciarului de femei de la Targsor, unicul din tara, de altfel.

Transferul in unitatea prahoveana de detentie a avut loc joi la amiaza. In urmatoarele 21 de zile, Udrea se va afla, conform prevedirlor legale, in regim de carantina, la o sectie speciala.

Va amintim ca DNA a decis trimiterea in judecata a fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului, pe care o acuza de luare de mita (3 infractiuni), abuz in serviciu, dar si de “tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene”. In acelasi dosar sunt cercetate si alte persoane, printre care fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, dar si Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerului Dezvoltarii, in perioada in care Udrea era sefa la Turism.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!