AcasăPoliticaElena Udrea: Ponta este ”doctor pe bune” in ipocrizie

Elena Udrea: Ponta este ”doctor pe bune” in ipocrizie

Elena Udrea nu lasa nesanctionate zicerile lui Victor Ponta la adresa sa

Victor Ponta este ”doctor pe bune cand vine vorba de dublu discurs” si ”primul stand-up comedian al Romaniei”, sustine Elena Udrea.

Elena Udrea nu lasa nesanctionate zicerile lui Victor Ponta la adresa sa
Victor Ponta

Democrat-liberala sanctioneaza, pe Facebook, ipocrizia premierul. ”Victor Ponta devine, rapid si sigur, primul stand-up comedian al Romaniei. Spun asta pentru ca, in urma cu cateva zile, ma acuza pe mine ca scriu pe Facebook, in timp ce el munceste pentru tara. Ce sa vezi? Desi in vizita oficiala in Turcia, Premierul a avut timp sa posteze ieri (vineri – n.r.) de vreo patru ori pe pagina proprie de Facebook”. Elena Udrea il critica in continuare pe Ponta, despre care afirma ca, in afara unui ”spectacol mediatic”, nu lasa nimic in urma.

”Domnule Ponta, opriti-va odata din ipocrizie! Ce ati construit dvs. vreodata, domnule Ponta? Cu siguranta nu veti face gazoductul Iasi – Ungheni, de unde, a doua zi dupa inaugurare, ati luat conductele si utilajele pentru ca e nevoie de recuzita si in alta parte. Pana si cele 165 de apartamente ANL pe care le-ati inaugurat luni la Targu-Jiu cu mare pompa sunt facute tot in mandatul meu de ministru al Dezvoltarii. Va recunosc insa pregatirea academica: sunteti doctor pe bune cand vine vorba de dublu discurs!”.

author avatar
Simona Badulescu
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger