AcasăPoliticaElena Udrea: Nu am luat in calcul varianta Basescu - premier

Elena Udrea: Nu am luat in calcul varianta Basescu – premier

Cu toate problemele aparute in PMP in ultima vreme, Traian Basescu nu-si ia mana de pe partidul mosit de el

Elena Udrea a luat, ieri, drumul Cotrocenilor cu intentia declarata de a obtine sprijinul lui Traian Basescu. Un sprijin unilateral insa, din moment ce Udrea sustine ca nu este interesata de numirea lui Basescu in fruntea unui Executiv post-alegeri.

Cu toate problemele aparute in PMP in ultima vreme, Traian Basescu nu-si ia mana de pe partidul mosit de el
Traian Basescu

Insotita de mai multi colegi din conducere PMP, Elena Udrea a discutat mai bine de doua ore cu actualul sef al statului. Despre ”continutul programului si despre campanie”, dupa cum a precizat ea la final. Intrebata daca va fi sau nu sustinuta de Basescu in cursa prezidentiala, Elena Udrea a evitat raspunsul: ”Concluziile le va prezenta Traian Basescu”. Un raspuns indirect a dat insa secretarul general al PMP, Cristian Petrescu: “Daca ar fi fost hotarat (Traian Basescu – n.r.) sa nu o sustina pe Udrea, nici n-am fi avut ce sa cautam la Cotroceni”. Evaziva in privinta sprijinului lui Basescu, Udrea a fost in schimb mult mai concreta cand a venit vorba despre schimbarile pregatire pentru cazul in care va castiga alegerile. ”Voi schimba majoritatea parlamentara si voi schimba premierul”, a declarat candidatul PMP, precizand insa ca nu a luat in calcul ”varianta Basescu – premier”.

Prezidentibilul PMP trece la executarea lui Ponta

Ca dovada ca zilele de premier ale lui Victor Ponta ar fi numarate in cazul in care prezidentiabilul PMP castiga alegerile din aceasta toamna, Elena Udrea s-a apucat deja sa-l desfiinteze pe actualul sef al Guvernului. Pe motiv ca a pus cateva kilograme in plus si ca a fost un avocat de mai mare jena, deocamdata. ”La europarlamentare, Victor Ponta a folosit tunul la adresa mea. Pentru ca am indraznit sa sar cu parasuta, m-a jignit si m-a facut parasuta. Eu nu vreau o lupta de genul acesta. Nu te lupti cu o femeie spunand astfel de mizerii. Si de data aceasta va fi foarte greu pentru ca miza va fi foarte mare. Pe mine nu ma veti auzi legandu-ma de aspectul fizic al lui Victor Ponta, desi i-am recomandat sa faca sport (…) Nu a fost avocatul familei Cocos, a fost avocatul sotului meu si era un avocat prost. I-am spus sotului meu ca, daca voia un avocat bun, trebuia sa ma angajeze pe mine. Asa, ca sa plimbe hartiile, era bun”, a comentat, sarcastica, Udrea.

[poll id=”823″]

author avatar
Simona Badulescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger