AcasăPoliticaElena Udrea, la iesirea de la DNA: Nu am dat declaratie, am...

Elena Udrea, la iesirea de la DNA: Nu am dat declaratie, am solicitat sa vad inainte dosarul

La aproximativ patru ore dupa ce a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost adusa cu mandat, Elena Udrea a parasit cladirea DNA, spunand ca nu a fost audiata.

„Nu, nu am dat declaratie, am solicitat sa vad inainte dosarul. (… ) dosarul este in lucru, deci n-as vrea sa comentez”, a declarat fostul ministru al Turismului, in urma cu doar cateva minute, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, fara sa precizeze exact cauza aflata in atentia procurorilor.

Cat priveste motivul pentru care a stat atatea ore la DNA, in conditiile in care nu ar fi fost audiata de catre procurori, Udrea a raspuns: „am mai stat, au venit avocatii din dosar”.

Cat priveste dosarul privitor la care ar fi fost posibil sa i se ceara sa ofere lamuriri declaratii, sefa PMP sustinea, in urma cu dor cateva ore, ca nu stie exact despre ce e vorba. „Nu stiu, vorbim mai tarziu. Nu stiu. Posibil Microsoft”, le-a spus fostul ministru jurnalistilor, odata ajunsa in fata cladirii DNA.

Inainte de a intra la discutiile cu procurorii, liderul Partidului Miscarea Populara anunta, prin intermediul contului sau de Facebook, faptul ca va merge la DNA, fiind adusa cu mandat la sediul procurorilor anticoruptie. „In aceasta dimineata, am fost invitata in persoana (a se citi “cu mandat”) de procurori la DNA pentru a oferi lamuriri. Ma surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel avand in vedere ca m-am aratat in permanenta dispusa sa colaborez cu anchetatorii si sa lamuresc lucrurile pe care le cunosc in diversele spete care se afla in analiza. Evident ca asa voi si proceda”, suna mesajul postat de Udrea, joi in jurul pranzului, pe reteaua de socializare.

author avatar
Cristina Stefan
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger