AcasăPoliticaElena Udrea: Deocamdata avem candidat la Presedintie, dar Diaconescu poate fi schimbat

Elena Udrea: Deocamdata avem candidat la Presedintie, dar Diaconescu poate fi schimbat

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, miercuri, ca unii colegi din partid au alte opinii cu privire la candidatul ales pentru alegerile prezidentiale, subliniind ca, tehnic, Cristian Diaconescu poate fi schimbat cu un alt nume.

„Noi am avut si astazi o intalnire la partid si candidatul este domnul Diaconescu. Ca in fiecare partid, mai sunt discutii din teritoriu, colegi care au opinii. Exista o dorinta de a bloca un candidat la presedintelui Traian Basescu, de a prelua electoratul lui Traian Basescu atat de catre candidatul ACL, cat si de catre Monica Macovei, fara sa se asocieze cu Traian Basescu explicit. Acest lucru se poate face daca compromiti candidatul partidului presedintelui. Apar tot felul de intoxicari, carora unii dintre colegii nostri le cad prada”, a spus Udrea la B1 TV.

Potrivit acesteia, Cristian Diaconescu poate fi schimbat, tehnic, cu un alt candidat pentru Presedintie, in prezent partidul fiind in proces de strangere de semnaturi. „Tehnic este posibil sa fie schimbat, legal. Sunt foarte atenta ca solutia pe care partidul o accepta sa fie si cea mai buna. Eu am propus Cristian Diaconescu, acum suntem in proces de strangere de semnaturi. Dar nu exista nici macar o sugestie de lipsa de mobilizare in partid. Noi va trebui sa fim mult mai activi, mai prezenti. De cand s-a stabilit candidatul la ACL nu mai avem decat Ponta si Iohannis. Evident ca avem nevoie de o vizibilitate mai mare pentru candidatul nostru, in asa fel incat sa contam in aceasta batalie politica”, a mai spus presedinta PMP.

author avatar
Alina Costache
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger