AcasăPoliticaElena Udrea: Da, voi candida la presedintie!

Elena Udrea: Da, voi candida la presedintie!

Elena Udrea il indeamna pe Victor Ponta sa nu se lase ”obsedat” de ea si sa guverneze serios

Politician ambitios, Elena Udrea nu ascunde ca tinteste prima functie in stat. Nu in 2014, ci intr-un viitor mai indepartat.

Elena Udrea isi constuieste cu mare grija cariera politica

”Da, intr-o zi, in cariera, ma gandesc ca voi candida la presedintie”, a declarat democrat-liberala, mentionand ca acest lucru este posibil acum in Romania.  ”Suntem la un alt nivel de intelegere si acceptare. Orice politician care face cariera se gandeste sa candideze la un moment dat la presedintie, acesta fiind cel mai inalt obiectiv la care poti tinti. Daca mai si castigi, cu atat mai bine”, a afirmat fostul ministru al Turismului.

Ar paria pe Emil Boc

Convinsa ca nu a venit inca momentul sa intre in cursa pentru prezidentiale, Elena Udrea  este de parere ca fostul premier Emil Boc ar face o figura frumoasa la alegerile din 2014. ”Cred ca mai important decat sa spunem cine va candida din partea PDL este sa facem din candidatul nostru un candidat al intregii drepte romanesti. Sa vedem daca putem sa ii punem in spate si sa il avem ca partener in aceste alegeri pe Traian Basescu, liderul politic care nu a pierdut nicio alegere niciodata si sa il putem desemna pe cel care poate sa duca batalia cu Ponta si Antonescu. Avem posibilitatea sa candidam cu Mihai Razvan Ungureanu din partea dreptei, cu Emil Boc din partea PDL. Daca ne uitam pe sondaje si pe potential, faptul ca se schimba perceptia asupra guernarii Boc, el a fost cel mai demonizat, daca este evident ca va puncta si cel mai mult, el a tras cel mai mult ca imagine”, a explicat deputatul PDL.

Monica Macovei, sfatuita sa-si testeze priza la public la viitoarele europarlamentare

Monica Macovei, trimisa  la munca de jos

Sustinatoare declarata a lui Emil Boc, democrat-liberala a exclus-o elegant din competitie pe Monica Macoveni, precizand ca aceasta trebuie mai intai sa iasa la bataie pentru partid si sa aduca voturi. ”Daca doamna Macovei va dori sa candideze, eu cred ca va putea sa faca un exercitiu, sa incerce sa candideze independent la europarlamentare. Daca vrei sa iei 50% plus unu in decembrie, cred ca poti sa iei 3% in iunie. Poate fi vorba si de doamna Macovei, dar la dansa este mai simplu pentru ca are aceasta oportunitate, sa incerce sa ia voturile inca din iunie”, a conchis Udrea.

[poll id=”599″]

author avatar
Adelina Ionicel
443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger