AcasăPoliticaElena Udrea a votat pentru "un Parlament de oameni mai curajosi"

Elena Udrea a votat pentru „un Parlament de oameni mai curajosi”

Actualul deputat, care candideaza pentru un nou mandat, ca independent, si-a exprimat dreptul constitutional in jurul orei 14, la Colegiul „Mihai Eminescu”, din Bucuresti.

Dupa ce in cursul diminetii a fost la biserica, iar apoi la cafenea, aspecte pe care le-a dezvaluit pe Facebook, in urma cu ceva ore, Udrea a inclus in agenda zilei, cum altfel, si momentul la care s-a oprit la sectia de votare. „Am votat diferit la Camera fata Senat, dar am votat pentru acelasi proiect. La Camera Deputatilor am votat pentru o Romanie fara frica, (…) pentru un Parlament de oameni mai curajosi decat cei care au fost pana acum. Pentru un Parlament si o clasa politica cu oameni de onoare. Cred ca avem nevoie de curaj, de onoare, de realitate si de responsabilitate mai mare in randul politicienilor si al parlamentarilor, in mod special”, a declarat fostul ministru, dupa ce si-a exprimat optiunea electorala.

Va amintim ca, pe langa presedinte si premier, au venit la vot, inca de la primele ore ale zilei, atat fostul sef al statului, actualul lider al PMP, partid pe care l-a condus si Udrea, cat dar si alti presedinti si membri ai formatiunilor politice care spera la reprezentare in viitorul Legislativ, si anume Liviu Dragnea, Alina Gorghiu, Nicusor Dan, Calin Popescu Tariceanu, dar si actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea. DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger