Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Firea anunta ca Papa Francisc vine la anul in Romania

Firea anunta ca Papa Francisc vine la anul in Romania

Autor:

La 19 ani de la prezenta la Bucuresti a Papei Ioan Paul al II lea, un alt lider al Bisericii Catolice ar urma sa ajunga in Romania.

 

papa francisc 666x500 Firea anunta ca Papa Francisc vine la anul in RomaniaDaca pana acum se stia ca Suveranul Pontif primise inca de acum doi ani invitatia de a veni in vizita in Romania, de aceasta data s-a anuntat ca Papa Francisc va ajunge pe taram autohton.

17200954 1344553885607415 1060631213892337723 n firea 720x480 Firea anunta ca Papa Francisc vine la anul in Romania

foto: Facebook/Gabriela Firea

Confirmarea faptului ca liderul Bisericii Catolice va veni in Romania in decursul lui 2018 a venit chiar din directia primarului Capitalei, la finele unei intrevederi pe care Firea a avut-o, vineri, cu un oficial al unei asociatii internationale, infiintate la Roma, discutie care s-a axat si pe vizita Papei, din cate a precizat edilul Bucurestilor, pe o retea de socializare. “Am avut astazi o intrevedere cu prof. Alberto Quattrucci, secretar general al Comunitatii Sant`Egidio, cu care am discutat despre vizita in Romania, anul viitor, a Suvernului Pontif“, a notat primarul Firea, pe Facebook.

Totodata, edilul Capitalei a adus in discutie prezenta, pe taram autohton, la finele anilor ’90, a unui alt lider de la Vatican. “Astept cu emotie si bucurie aceasta vizita in Romania si la Bucuresti a Suveranului Pontif. Ne dorim sa fie un eveniment memorabil, asa cum a fost si vizita din 1999 a Papei Ioan Paul al II lea in Romania”, a mai precizat Gabriela Firea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!