Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » E oficial: Indemnizatia pentru cresterea copilului, plafonata la 8.500 de lei

E oficial: Indemnizatia pentru cresterea copilului, plafonata la 8.500 de lei

Autor:

Limita maxima pentru indemnizatia de crestere a copilului a fost stabilita la 8.500 de lei/luna, iar plafonarea se va aplica de luna viitoare.

 

bebelus E oficial: Indemnizatia pentru cresterea copilului, plafonata la 8.500 de leiIn acest sens, s-a dat unda verde, in sedinta de vineri a Executivului, modificarii Ordonantei de Urgenta 111/2010. “Prevederea se aplica incepand cu drepturile aferente lunii septembrie 2017 atat pentru persoanele care au drepturile stabilite sau solicitate anterior acestei date, cat si pentru situatiile ulterioare”, s-a transmis din directia Palatului Victoria.

Oficialii guvernamentali amintesc faptul ca aceasta indemnizatie lunara se va stabili ca si pana acum, dar cu limitare la suma amintita.


1 Comentariu la E oficial: Indemnizatia pentru cresterea copilului, plafonata la 8.500 de lei

  1. Proiect 2017

    Oferim lucru numai la domiciliul dvs acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: newopportunity801@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!