AcasăPoliticaE oficial: Dragnea si Tariceanu merg impreuna sa discute cu Iohannis

E oficial: Dragnea si Tariceanu merg impreuna sa discute cu Iohannis

Pana sa parafeze protocolul, social-democratii si reprezentantii partidului condus de Tariceanu si Constantin fusesera invitati la discutiile de la Cotroceni in zile diferite. Mai nou, insa, lucrurile stau cu totul altfel.

La cateva minute de cand declara in fata presei, de la Parlament, ca seful statului nu raspunsese scrisorii adresate de conducerea PSD si ALDE, prin care cereau acest lucru, Dragnea a anuntat ca primul om in stat e de acord sa primeasca ambele delegatii o data, la consultarile ce vor incepe miercuri. De altfel, delegatia PSD-ului era prima pe lista, la noua runda de discutii cu presedintele, gratie rezultatului obtinut la alegerile din 11 decembrie.

Klaus Iohannis s-a declarat „de acord sa mergem impreuna  maine”, din cate a anuntat, marti la amiaza, seful PSD-ului, in conditiile in care anterior sublinia ca „noi maine de la 11 vom merge impreuna cu colegii de la ALDE”, invocand faptul ca, urmare a semnarii protocolului, au stabilit ca vor lucra impreuna, si ca vor face o propunere comuna. Si anume o varianta propusa de PSD, dar sustinuta de ALDE.

foto: Facebook/Liviu Dragnea

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger