Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » E oficial! Birchall asigura interimatul la Ministerul Justitiei

E oficial! Birchall asigura interimatul la Ministerul Justitiei

Autor:

Anuntul asteptat la Palatul Victoria, dar nu numai a venit, in cursul dupa-amiezii de vineri. Cand, de la Cotroceni s-a facut public faptul ca in fruntea Ministerului Justitiei a fost instalata, oficial, Ana Birchall.

 

iohannis1 E oficial! Birchall asigura interimatul la Ministerul JustitieiPesedista nominalizata de Grindeanu pentru a ocupa, pe langa functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene, pe care o avea pana mai ieri, si interimatul la Justitie, dupa ce Florin Iordache si-a dat demisia a primit, asadar, unda verde de la Presedintie.

Pe langa faptul ca s-a lamurit situatia de la varful MJ, in sensul in care Klaus Iohannis a semnat in prima faza decretul prin care se oficializeaza demisia lui Iordache, iar apoi pe cel prin care Birchall este desemnat ca ministru interimar al Justitiei, tot vineri s-a transat si chestiunea interimatului de la sefia Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Unde, va amintiti, a existat, de asemenea, o demisie, tot pe fondul aprobarii OUG 13, ulterior abrogata. Si anume, din cate a anuntat Administratia Prezidentiala, presedintele a constatat, in mod oficial, plecarea din functie a lui Florin Jianu, semnand decretul de desemnare a lui Alexandru Petrescu, ministrul Economiei in Cabinetul Grindeanu, ca interimar la MMACA.


2 comentarii to E oficial! Birchall asigura interimatul la Ministerul Justitiei

  1. cobe

    kwjavra si mai ordinara ar trebui sa ramana la schiat pana la sfarsit de mandat.

  2. Szonya

    Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.Pentru mai multe informatii, trimiteti textul “Detalii” la adresa de email : robertacilian@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!