Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dupa vizita-fulger la DNA, Petrache si-a anuntat intentia de a renunta la functiile din PNL

Dupa vizita-fulger la DNA, Petrache si-a anuntat intentia de a renunta la functiile din PNL

Autor:

O data ce a aflat, in cele cateva minute in care a stat la DNA, ca e suspect intr-un dosar instrumentat de procurorii anticoruptie, Petrache si-a anuntat intentia de a renunta la functiile de conducere pe care le are la momentul de fata in cadrul formatiunii.

 

10455360 794375993997829 7779976319948044238 n petr 720x480 Dupa vizita fulger la DNA, Petrache si a anuntat intentia de a renunta la functiile din PNLConcret, dupa ce e suspectat ca l-ar fi santajat pe fostul primar al orasului Jilava, Marian Petrache s-a declarat gata sa renunte la postura de secretar general interimar si de presedinte de filiala (PNL Ilfov-n.r) si sa ramana un simplu membru al PNL-ului. “Tin la partid mai mult ca la orice. Merg la detectorul de minciuni”, a sustinut Petrache.

Nu, insa, si la postura de presedinte al Consiliului Judetean Ilfov, liberalul motivand faptul ca in aceasta functie a fost votat de oameni. “N-am de ce, ca-s ales acolo, v-am spus, asta s-a intamplat acum 9 ani”, a tinut sa sublinieze Marian Petrache.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!