AcasăPoliticaDupa senatori, si deputatii sunt de acord ca 1 iunie sa fie...

Dupa senatori, si deputatii sunt de acord ca 1 iunie sa fie zi libera

Daca tot e data de 1 iunie una destinata copiilor si sarbatoririi celor mici, alesii neamului au decis ca e cazul ca si parintii sa se poata bucura – alaturi de prichindeii lor – de aceasta zi.

Si nu oricum, ci in chip de zi libera, nelucratoare, cu mai mult timp destinat unor activitati de familie. Ca sa nu mai ajunga sa se invoiasca – pe durata catorva ore, cat sa ajunga cu micutii lor la serbari, in parc sau la diferite evenimente destinate sarbatoririi celei mai frumoase perioade a vietii unui om -copilaria.

Iar daca pana acum senatorii dadusera unda verde proiectului – in urma cu mai bine de o luna, de aceasta data a fost randul deputatilor sa supuna la vot aceasta initiativa. Si cum, in calitate de for decizional, Camera Deputatilor a aprobat proiectul, acesta va ajunge pe masa presedintelui, in vederea promulgarii, un ultim pas la nivel decizional in vederea aplicarii acestei prevederi.

Nu putem, insa, sa nu mentionam un alt aspect de avut in vedere in cazul de fata: masura se aplica si celor care nu au copii, in sensul in care de prevederile initiativei se pot bucura toti romanii angajati in sistemul bugetar, fie ca sunt sau nu parinti.

foto: cunoastelumea.ro

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger