AcasăPoliticaDupa rezultatul obtinut la locale, Nicusor Dan anunta transformarea USB in USR

Dupa rezultatul obtinut la locale, Nicusor Dan anunta transformarea USB in USR

Nicusor Dan incalca regula promisiunilor electorale: in loc de gratuitati, propune scumpirea biletelor RATB

Uniunea Salvati Bucurestiul, din partea careia au candidat atat matematicianul-politician, cat si Clotilde Armand, pe care unele exit-poll-uri o dau drept favorita la castigarea primei functii in cadrul Primariei sectorului 1, dar si alti politicieni, ar urma sa se transforme, cat de curand, in Uniunea Salvati Romania.

Cel putin asta a dat de inteles Nicusor Dan, candidatul plasat de sondajele facute la iesirea de la urne si prezentate de televiziunile de stiri, dupa ora 21, cand s-au inchis sectiile de votare, pe locul 2 in cursa castigata, dupa cum indica aceleasi exit-poll-uri, de social-democrata Gabriela Firea.

Cam acesta ar fi planul politicianului inaintea viitoarelor alegeri, cele legislative. Pe scurt, incurajat de rezultatele obtinute de USB la recent incheiatele alegeri locale, Nicusor Dan a anuntat intentia de a ‘lupta’ cu forte proaspete si o titulatura noua, de aceasta data la alegerile parlamentare.

Cititi si: Rezultate exit-poll-uri la alegerile locale, pentru Primaria Capitalei

Firea, reactie dupa aflarea primelor rezultate ale exit-pollurilor: Ma bucur foarte mult ca proiectul meu a avut castig de cauza

Predoiu a felicitat-o pe Firea, „proaspat alesul primar „, pentru rezultatul obtinut la alegerile locale

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger