AcasăPoliticaDupa Dragnea, si Vasilescu a ajuns luni in fata procurorilor

Dupa Dragnea, si Vasilescu a ajuns luni in fata procurorilor

Olguta Vasilescu ii invita pe romanii din strainatate sa vina acasa, acum ca „si-au luat tara inapoi”

Ziua de luni a adus la sediul central al DNA-ului, cel putin pana la pranz, nu mai putin de trei social-democrati, in frunte cu liderul Liviu Dragnea.

Olguta Vasilescu

UPDATE 2: Suma pe care Vasilescu are sechestru este de circa 900.000 de lei, din cate au anuntat procurorii.  Este vorba despre o masura siguratorie „asupra sumelor de bani, in lei sau valuta, aflate in conturi ale institutiilor bancare, detinute de inculpata VASILESCU LIA-OLGUTA, primar al municipiului Craiova, pana la concurenta sumei de 902.516,29 lei, raportata la cele trei infractiuni de folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, la cele patru infractiuni de luare de mita si doua infractiuni de spalare de bani, retinute in sarcina inculpatei”.

UPDATE 12.46 – La iesirea de la discutiile cu procurorii, Vasilescu a anuntat ca a fost instiintata ca are sechestru asigurator pe avere. Pana la acest moment, procurorii nu au oferit detalii cu privire la aceasta masura instituita in cazul edilului craiovean.

Pe langa seful PSD, au fost chemati la institutia aflata pe strada Stirbei Voda si fostul ministru ale Economiei din Executivul Ponta, Constantin Nita, dar si Lia Olguta Vasilescu.

Primarita Craiovei a fost ultima in acest sir al social-democratilor prezenti la audieri. Recent aleasa pentru un nou mandat in fruntea urbei craiovene, Vasilescu a ajuns la DNA, in Capitala, cu mai putin de 10 minute dupa ora 12.

Alegand sa nu faca prea multe precizari in fata presei, inainte de a intra sa afle ce anume doresc sa afle de la ea procurorii, social-democrata s-a rezumat sa afirme, cu o nota ironica, faptul ca „daca e luni, e PSD”, amintind ca si Dragnea a fost la DNA, in aceasta prima zi a saptamanii, si adaugand ca va face mai multe precizari la iesirea de la audieri.

author avatar
Cristina Stefan
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger