AcasăPoliticaDupa ce a discutat cu premierul, Campeanu a decis sa nu demisioneze...

Dupa ce a discutat cu premierul, Campeanu a decis sa nu demisioneze de la ministerul Muncii

Mariana Campeanu nu demisioneaza din fruntea ministrului Muncii, in ciuda recomandarii sefului statului, care i-a cerut sa renunte la portofoliu, urmare a informatiilor aparute in presa, privitor la pensia de handicap atribuita sotului sau.

Pe aceasta tema, Campeanu a avut, luni, o discutie cu seful Executivului, in urma careia Victor Ponta a anuntat ca liberala a decis sa nu renunte la mandatul din fruntea Ministerului Muncii.

De altfel, zilele trecute premierul anuntase ca o sustine pe Mariana Campeanu, in calitate de membru al Guvernului pe care il conduce, in ciuda pozitiei exprimate de catre seful statului in aceasta chestiune, respectiv solicitarea privind demisia liberalei. Primul-ministru a sustinut ca pana cand Traian Basescu nu va aduce dovezi in sprijinul acuzatiilor care o vizeaza pe Mariana Campeanu, nu are de ce sa nu fie solidar cu aceasta din urma. In acelasi timp, fara sa ii ceara acest lucru in mod expres, liderul Partidului National Liberal i-a sugerat Marianei Campeanu sa ia in calcul varianta de a renunta la scaunul de ministru, ca urmare a controverselor din utliemel zile.

Cititi si: Premierul se incaiera cu Basescu pentru Mariana Campeanu

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger