Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea vrea lamuriri: am inteles ca mi s-a marit pedeapsa ca am indraznit sa nu recunosc ca sunt vinovat

Dragnea vrea lamuriri: am inteles ca mi s-a marit pedeapsa ca am indraznit sa nu recunosc ca sunt vinovat

Autor:

Daca la sosirea la instanta a ales sa nu stea de vorba cu presa, la cateva ore sedintei in care s-a analizat masura exceptionala de atac pe care a depus-o fata de decizia definitiva a Inaltei Curti, privind condamnarea sa la doi ani cu suspendare, Liviu Dragnea a adus in atentia publicului o serie de nemultumiri pe care le are in aceasta speta.

 

Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 32 331x500 Dragnea vrea lamuriri: am inteles ca mi s a marit pedeapsa ca am indraznit sa nu recunosc ca sunt vinovat“Nu-i vorba de albirea cazierului. Este vorba de dreptul de a face aceasta contestatie. Un om care este condamnat are dreptul (…) sa stie exact (…) pentru ce a primit aceasta condamnare”, a declarat seful PSD, la iesirea din sala de judecata de la Inalta Curte.

Totodata, Liviu Dragnea a insistat ca orice om are dreptul “sa fie convins ca toti membrii completului au participat la conceperea acelei decizii, ca este o decizie care schimba viata unui om”.

De asemenea, seful PSD inista ca vrea sa afle toate detaliile in privinta deciziei prin care s-a ales cu doi ani cu suspendare, in conditiile in acre in prima instanta primise un an cu suspendare. “Am inteles ca mi s-a marit pedeapsa pentru ca am indraznit sa nu recunosc ca sunt vinovat, ceea ce mi se pare un motiv foarte important”, a subliniat Dragnea, amintind ca doua doamne din complet s-au pensionat inainte de redactarea motivarii deciziei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!