AcasăPoliticaDragnea vrea ca membrii PSD sa scape de etichetele de corupti, baroni...

Dragnea vrea ca membrii PSD sa scape de etichetele de corupti, baroni sau comunisti. „Sunt cinstiti si muncesc din greu”!

Odata ce a luat cuvantul la tribuna Salii Palatului, duminica, in ziua in care la Congresul Extraordinar al PSD se va desemna noua echipa de conducere a partidului, liderul Liviu Dragnea a trecut in revista cateva dintre ideile pe care le are in privinta reformarii formatiunii in fruntea careia a fost votat duminica trecuta.

Iar unul dintre aspectele asupra caruia a insistat noul presedinte al formatiunii social-democrate a fost acela ca isi doreste ca partidul si cei care fac parte din el sa scape de anumite etichetari, total neconforme, da de inteles Dragnea, cu realitatea. „Membrii nostri sunt oameni seriosi, cinstiti si responsabili, care muncesc din greu si sunt respectati, care tin la partid si s-au batut pentru el (…). Si s-au saturat sa li se spuna baroni, corupti si comunisti. Ei nu sunt nici baroni, nici corupti, nici comunisti, iar PSD e in primul rand partidul lor”, a lamurit succesorul lui Ponta la sefia social-democratilor.

Va reamintim faptul ca in cadul acestui congres, pe langa validarea alegerii lui Liviu Dragnea la sefia partidului, pe ordinea de zi stau si alegerea unui numar doi in PSD, dintre cei doi candidati intrati in cursa  pentru functia de presedinte executiv -Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, si Constantin Nita, liderul PSD Brasov, dar si cei a celor 10 vicepresedinti din randul barbatilor din PSD, precum si a celor patru pesediste care vor ocupa fotoliul de vicepresedinte.

author avatar
Cristina Stefan
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger