AcasăPoliticaDragnea tine sa sublinieze cum e cu fraiele guvernarii: Grindeanu a imbracat...

Dragnea tine sa sublinieze cum e cu fraiele guvernarii: Grindeanu a imbracat haina de prim-ministru

Spre deosebire de Iohannis, Grindeanu si Dragnea se feresc de aghiotantii lui Pahontu

Ca sa le inchida gura carcotasilor, seful PSD lauda unele aspecte ce tin de activitatea Executivului Grindeanu.

Dragnea prezinta o serie de cifre, concluzionand ca toate aceste vesti bune pe care le prezinta, intr-o postare pe Facebook, „confirma faptul ca programul de guvernare poate aduce mai multi bani in buzunarele romanilor, fara a afecta echilibrele macroeconomice”, dar si ca „mai mult, ne arata ca Sorin Grindeanu a imbracat haina de prim-ministru si tine bine in maini fraiele guvernarii!”.

Totul dupa ce in prima vaza notase ca „in februarie avem o crestere a veniturilor bugetare cu 4,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Asta in conditiile in care am eliminat taxa pe constructii speciale si alte 102 taxe si am redus accizele. La fel, avem o crestere la incasarile din TVA cu 2,5%, fata de februarie 2016, desi taxa a fost redusa de la 20% la 19%. In acelasi timp, in primele trei luni ale anului numarul contractelor de munca a crescut cu 44.000”.

Nu au fost putini cei care au remarcat faptul ca mentiunea cu haina de premier imbracata de Grindeanu vine la doar cateva zile de cand Ponta il sfatuia pe seful Guvernului – intr-o postare pe aceeasi retea de socializare in care l-a atacat transant pe seful PSD – sa-si ia o vesta de salvare. „Ieri (duminica, 26 martie-n.r) am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de „camaradul si prietenul” Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el – istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului”, i-a transmis fostul premier actualului sef de la Palaul Victoria.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari

1 COMENTARIU

  1. IN ROMANIA PROSTIA ESTE ACOPERITA CU DIPLOME, SCOLI SI CU ACADEMII DE TOT FELUL, CEEA CE A FACUT CA VALORILE UMANE SA NU MAI CONTEZE IN APRECIERE IAR PROSTIA SA FIE PLATITA SUBSTANTIAL DIN BANI PUBLICI IN DETRIMENTUL SISTEMULUI DE SANTATE SI ACELUI DE INVATAMANT CARE SUNT TOTAL DECAZUTE.
    HOTIA IN ROMNIA ESTE ACOPERITA DE TOT FELUL DE IMUNITATI, PARLAMENTARE, BNR-iste, GUVERNAMENTALE, CCR-iste, etc.
    ALESII POPORULUI NU AU MANDATE LIMITATE DOAR LA DOUA CA IN TARILE CIVILIZATE SI NICI RESTRICTII DE INTEGRITATE, MORALITATE SAU COMPETENTA, NU AU NICI CARACTER, NICI DEMNITATE, NICI RUSINE. EI AU TRANSFORMAT POPORUL ROMAN INTRO TURMA DE OI PAZITA DE CIOBANI NEBUNI SI TEMBELI.
    PRIN TERFELIREA JUSTITIEI DE CATRE IMPOSTORII, SEMIDOCTII SI TRADATORII DE TARA ALESI PRIN HOTIE FARA CRITERII DE VALOARE , IN RO PANA LA DISPARITIA EI COMPLETA (CAT MAI CURAND) DREPTATEA SE VA FACE CU PARUL, CU CIOMAGUL, CU BATA , CU MACIUCA ETC

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger