AcasăPoliticaDragnea tine sa lamureasca: PSD nu organizeaza azi niciun miting

Dragnea tine sa lamureasca: PSD nu organizeaza azi niciun miting

Pe fondul aparitiei unor speculatii in acest sens, liderul social-democrat a ales sa transmita un scurt mesaj lamuritor, in privinta unui eventual plan de a pune la cale o manifestare de sustinere a Executivului Grindeanu.

Concret, Dragnea sustine ca pesedistii nu au de gand sa faca niciun miting – cel putin nu in aceasta ultima a saptamanii. „Partidul Social Democrat nu organizeaza astazi niciun miting sau manifestatie publica”, a transmis liderul formatiunii social-democrate, in urma cu aproximativ 15 de minute. „Mesajele de mobilizare aparute pe retelele de socializare nu sunt din partea PSD”, subliniaza Dragnea, pe pagina sa oficiala de Facebook.

Mentiunile presedintelui Partidului Social Democrat vin pe fondul prezentei, la momentul de fata, in zona Palatului Cotroceni, a peste 20 de persoane, in mare parte pensionari, care au pancarte cu diferite inscrisuri, dar si mesaje vocale de transmis, din cate se poate observa din imaginile stransmise de televiziunile de stiri.

Va amintim, totodata, ca la ora 14 a fost programata, la Palatul Victoria, o sedinta de urgenta a Guvernului Grindeanu, pe ordinea de zi a careia e trecuta abrogarea OUG 13.

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger