Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea sustine ca a rupt demisia in alb scrisa de Ponta: Nu mi se pare ceva serios

Dragnea sustine ca a rupt demisia in alb scrisa de Ponta: Nu mi se pare ceva serios

Autor:

Confirmand, practic, faptul ca a primit un altfel de document din partea fostului lider al PSD-ului si, totodata, fost premier al social-democratilor, Liviu Dragnea a anuntat ca a rupt demisia in alb trimisa de Victor Ponta.

 

13508931 1088293881249358 2666871954013414782 n dragnea 720x480 Dragnea sustine ca a rupt demisia in alb scrisa de Ponta: Nu mi se pare ceva seriosActualul numar 1 in tabara pesedista si-a si motivat gestul, spunand ca “e nevoie” de Victor Ponta in PSD. “Am rupt-o, nu mi se pare ceva serios, chiar nu mai vreau sa raman in aceste jocuri”, a explicat liderul social-democrat, inainte de a adauga ca Ponta nu e dat afara din partid, dar si ca e liber sa plece, daca asta isi doreste.

De altfel, dupa cum multi isi amintesc, acelasi Dragnea anunta inca de zilele trecute – adica inca de cand Ponta si-a facut publica intentia de a-i trimite o demisie in alb, pentru a o folosi daca se va constata ca “deranjeaza” prin declaratiile sale – ca in cazul in care o astfel de demisie ii va fi remisa o va rupe.


1 Comentariu la Dragnea sustine ca a rupt demisia in alb scrisa de Ponta: Nu mi se pare ceva serios

  1. Teo

    A rupt-o, o fi rupt-o da nu inainte de a trage cateva xeroxuri. asa facea si securitatea, ezitai dupå ce semnai “colaborarea” si O RUPEAU in fata ta, sa te linisteascå. Da aveau …copia!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!