AcasăPoliticaDragnea sustine ca a rupt demisia in alb scrisa de Ponta: Nu...

Dragnea sustine ca a rupt demisia in alb scrisa de Ponta: Nu mi se pare ceva serios

Dragnea, tolerant din interes de partid

Confirmand, practic, faptul ca a primit un altfel de document din partea fostului lider al PSD-ului si, totodata, fost premier al social-democratilor, Liviu Dragnea a anuntat ca a rupt demisia in alb trimisa de Victor Ponta.

Actualul numar 1 in tabara pesedista si-a si motivat gestul, spunand ca „e nevoie” de Victor Ponta in PSD. „Am rupt-o, nu mi se pare ceva serios, chiar nu mai vreau sa raman in aceste jocuri”, a explicat liderul social-democrat, inainte de a adauga ca Ponta nu e dat afara din partid, dar si ca e liber sa plece, daca asta isi doreste.

De altfel, dupa cum multi isi amintesc, acelasi Dragnea anunta inca de zilele trecute – adica inca de cand Ponta si-a facut publica intentia de a-i trimite o demisie in alb, pentru a o folosi daca se va constata ca „deranjeaza” prin declaratiile sale – ca in cazul in care o astfel de demisie ii va fi remisa o va rupe.

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari

1 COMENTARIU

  1. A rupt-o, o fi rupt-o da nu inainte de a trage cateva xeroxuri. asa facea si securitatea, ezitai dupå ce semnai „colaborarea” si O RUPEAU in fata ta, sa te linisteascå. Da aveau …copia!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger