AcasăPoliticaDragnea, sugestie pentru premier: Sunt ministri pe care nu stiu de ce...

Dragnea, sugestie pentru premier: Sunt ministri pe care nu stiu de ce ii mai tine in functie

Dragnea si Ciolos, fata in fata la momentul consultarilor din noiembrie anul trecut

Liviu Dragnea considera ca actualul sef al Guvernului, tehnocratul Ciolos, ar trebui sa ia in calcul varianta de a face unele schimbari in actuala formula a Executivului, in speranta ca va avea „ministri mai buni”.

Dragnea si Ciolos, fata in fata la momentul consultarilor din noiembrie anul trecut

Seful PSD a anuntat ca social-democratii au decis sa nu mai aiba nicio intalnire cu ministrii Cabinetului Ciolos si sa nu le mai adreseze invitatii de a participa la sedintele saptamanale de grup. „Am constat ca e pierdere de timp, nu intelegeam nimic, nu aveau ce sa spuna”, a sustinut Dragnea.

„Cred ca premierul ar trebui sa se hotarasca odata daca mai schimba ceva din Guvernul pe care il conduce inca. Sunt o serie de ministri care, sincer, nu stiu de ce ii mai tine in continuare in functie (…) Sunt curios care o sa fie prima decizie a acestui guvern consturctiva, in afara de aschimba oameni, de a proroga termene sau de a anula acte normative (…) Ii sugerez, e decizia dumnealui (…) are o gramada de ministere”, a mai subliniat presedintele formatiunii social-democrate, intr-o conferinta de presa.

author avatar
Cristina Stefan
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger