AcasăPoliticaDragnea si Tudose, primele reactii dupa cererea DNA in cazul ministrului Ilie

Dragnea si Tudose, primele reactii dupa cererea DNA in cazul ministrului Ilie

Dupa experienta Grindeanu, liderul PSD este hotarat sa tina bine in maini haturile Guvernului Tudose

La foarte scurta vreme dupa ce dinspre DNA se facea public faptul ca se cere aviz pentru inceperea urmaririi penale in cazul ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, senatorul Viorel Ilie, s-au aflat si primele reactii din randul sefului PSD si al Guvernului.

Atat Dragnea, cat si Tudose le-au transmis jurnalistilor la o conferinta faptul ca nu stiau de pasul facut de procurori. „Aflu de la dvs. Haideti sa vedem si noi pentru ce a solicitat”, a spus premierul. La randul sau, Liviu Dragnea s-a ferit sa comenteze subiectul, dand de inteles ca vrea sa afle mai multe detalii, inainte sa emita un punct de vedere. „Acum s-a aflat (…) vom discuta in Coalitie subiectul asta cat de curand”, a completat seful PSD, stiut fiind faptul ca senatorul Ilie fiind membru ALDE.

Va amintim ca solicitarea DNA vizandu-l pe senatorul si ministrul Ilie are in vedere suspiciunea de „folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in perioada exercitarii functiei ministeriale” si vizeaza o proba a unui concurs desfasurat, in vara, la ministerul amintit.

author avatar
Cristina Stefan
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger