AcasăPoliticaDragnea si Toader au schimbat cateva vorbe chiar la Cotroceni

Dragnea si Toader au schimbat cateva vorbe chiar la Cotroceni

Seful PSD si ministrul Justitiei au profitat de prezenta la Cotroceni, la ceremonia depunerii juramantului de catre ministrii Gabrielscu si Ilie, pentru a avea un schimb de replici.

In conditiile in care unii se intrebau daca Toader ar putea ajunge sa dea explicatii la apropiata sedinta a Coalitiei, pe tema concluziilor evaluarii activitatii sefilor DNA si PICCJ, varianta pe care insusi premierul a adus-o in discutie, luni, ministrul Justitiei a fost zarit discutand, pret de cateva minute, cu Liviu Dragnea chiar la finele ceremoniei in cadrul careia au depus juramantul cei doi noi ministri din actualul Executiv.

De altfel, dupa cum, s-a putut observa din imaginile prezentate, in direct, de televiziunile de stiri, cei doi au ramas ultimii in Sala Unirii, in care s-a desfasurat evenimentul gazduit de Cotroceni.

Nu in ultimul rand, e de precizat faptul ca presedintele Iohannis a ales sa nu mai faca nicio declaratie dupa ce noii ministri au depus juramantul. In schimb, a schimbat cateva vorbe cu Dragnea si Grindeanu, la finalul ceremonialului, in momentul in care a dat mana cu fiecare dintre oficialii prezenti la eveniment.

sursa foto: captura Romania TV

author avatar
Cristina Stefan
64 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger