Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea si Grindeanu, discutii pe actualul proiect de buget, de care seful PSD e nemultumit

Dragnea si Grindeanu, discutii pe actualul proiect de buget, de care seful PSD e nemultumit

Autor:

Nici bine nu a comentat seful PSD, seara trecuta, pe marginea unor aspecte ce tin de alocarile prevazute in actuala forma a proiectului de buget, ca s-au si pornit discutiile de remediere a acestei situatii.

 

grindeanu dragnea Dragnea si Grindeanu, discutii pe actualul proiect de buget, de care seful PSD e nemultumitCel putin asa par sa arate lucrurile, de vreme ce surse politice au indicat faptul ca Liviu Dragnea tinut sa ii vorbeasca premierului Grindeanu. De altfel, seful Executivului a si ajuns, marti dupa pranz, la sediul din Baneasa al formatiunii.

E de mentionat faptul ca la intrevederile pe marginea redefinirii proiectului de buget pe anul in curs urmeaza sa ia parte si mai multi ministri, fiind vorba, din cate se pare, de intalniri in formula restransa, si nu de o singura reuniune.

La nivel de nemultumiri, Dragnea s-a referit, luni seara, intr-o emisiune TV, la faptul ca SRI-ul ar primi prea multi bani, dar si ca Administratia Prezidentiala are o ajustare la nivel de buget de doar 4 procente.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!