AcasăPoliticaDragnea se lasa greu

Dragnea se lasa greu

Liviu Dragnea continua sa promoveze „tinere influente”

Liderul PSD Liviu Dragnea a confirmat intalnirea avuta, marti seara, cu parlamentarii UNPR, dar nu si insotirea social-democratilor cu progresistii lui Gabriel Oprea la viitoarele alegeri.

Cand vine vorba de participarea la alegeri pe liste comune, Liviu Dragnea ii trateaza in continuare cu refuz pe uneperistii lui Gabriel Oprea

Ramasi de caruta dupa plecarea lui Victor Ponta din fruntea PSD, progresistii lui Gabriel Opea incearca in fel si chip sa-i convinga pe social-democrati sa-i ia in continuare la remorca si la alegerile din 2016. Nu de alta, dar tinand cont de scorurile cu care este crediataa UNPR in sondajele de opinie, participarea la alegeri in comun cu PSD este singura varianta care asigura accederea Uniunii in viitorul Parlament. Iritati de pretentiile ridicate de Oprea in timpul domniei lui Ponta, pesedistii nu au insa chef sa le dea uneperistilor locuri eligibile pe listele lor – iar noul lider Liviu Dragnea impartaseste fara rezerva resentimentele nutrite de colegii sai de partid fata de Oprea & Comp. Ca dovada ca asa stau lucrurile, Dragnea nu a ezitat o secunda sa spulbere zvonul referitor la o noua cadere la pace PSD-UNPR si convenirea formarii impreuna a unui ”guvern progresist”, dupa alegerile din 2016 – zvon lansat ”pe surse” de uneperisti. ”Nu s-au discutat niciun fel de chestiuni politice. A fost pur si simplu o intalnire informala, la care s-a stat 15-20 de minute, nu mult. Nu a fost nimic special sau important. Nu s-a vorbit despre un viitor Guvern, pentru ca noi, deocamdata, de abia am votat un nou Guvern (…) In cea de-a doua parte a lunii ianuarie, sigur, vom lua o decizie in cadrul PSD privind politica de aliante in 2016 – daca vor fi si daca vor fi cu cine vor fi”, a pus Dragnea lucrurile la punct.

author avatar
Simona Badulescu
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger