AcasăPoliticaDragnea s-a facut foc pe Nastase: a inceput sa semene cu Victor...

Dragnea s-a facut foc pe Nastase: a inceput sa semene cu Victor Ponta

Actualul sef al PSD-ului a rabufnit, in momentul in care a fost intrebat cum comenteaza recentele concluzii la care a ajuns un fost lider pesedist, in privinta unei asa-zise coabitari cu presedintele Iohannis.

„Greseste profund, il respect foarte mult pe domnul Adrian Nastase, dar a inceput sa semene cu Victor Ponta”, a concluzionat Liviu Dragnea, joi la amiaza, chiar de pe treptele sediului formatiunii pe care o conduce.

Ca sa inlature orice bruma de dubiu, in conditiile in care n-a fost prima oara cand a afirmat acest lucru, Dragnea a declarat ca nu exista nicio coabitare nici din partea sa si nici a premierului Grindeanu si a lui Klaus Iohannis „si nu va fi niciodata”. Chiar si asa, Liviu Dragnea a adaugat ca, si in lipsa unui astfel de acord, „putem avea relatii institutionale”

„Domnul Victor Ponta a vorbit despre aceasta Coabitare care nu exista, nu ma asteptam ca dl Adrian Nastase sa se inspire de la Ponta”, a subliniat acelasi lider PSD.

Reactia sa vine dupa ce Nastase a scris pe blog, urmare a aflarii concluziilor evaluarii facute de Toader in cazul activitatii lui Kovesi si Lazar, ca „este clar, dupa parerea mea, ca dupa externalizarea justitiei din guvern (acceptarea unui ministru tehnocrat care sa „repare” singur legislatia in domeniul justitiei si sa-si  aleaga singur secretarii de stat), se contureaza din nou un ‘domeniu rezervat’ in materia justitiei pentru presedinte, cu alte cuvinte un nou pact de coabitare”.

author avatar
Cristina Stefan
277 afisari

1 COMENTARIU

  1. CAMORA ROMANEASCA IESE LA IVEALA FARA DUBII SAU INCERTITUDINI, VOR URMA GRAVELE CONSECINTE…………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger