AcasăPoliticaDragnea: Riscam ca, in perioada urmatoare, sa apara un blocaj generalizat in...

Dragnea: Riscam ca, in perioada urmatoare, sa apara un blocaj generalizat in administratia locala

Vicepremierul social-democrat insista asupra necesitatii adoptarii initiativei care sa le permita primarilor sa poata opta pentru trecerea la alt partid, fara sa-si piarda mandatul, in caz contrar, sustine Dragnea, existand riscul sa apara un „blocaj generalizat in administratia locala”.

In conditiile in care Opozitia a criticat aceasta propunere, Dragnea a atras atentia, luni, ca au inceput sa apara tot mai multe probleme la nivel local, cat priveste adoptarea unor proiecte. „Sunt din ce in ce mai mari probleme (…) Sunt proiecte care incep sa fie blocate, sunt acte pe care trebuie sa le adoptate in consilii locale si judetene care nu mai pot fi adoptate, pentru ca majoritatile au fost furate si s-a ajuns la situatii absurde”, a sustinut Dragnea, oferind ca exemplu situatia din Botosani.

Incercand sa explice de ce este necesara adoptarea acestei initiative politice, Dragnea a mentionat iminenta aparitiei unui blocaj generalizat la nivel de administratie locala. „Riscam ca, in perioada urmatoare, sa apara un blocaj generalizat in administratia locala, cu efecte directe si grave asupra dezvoltarii comunitatilor locale”, a mai precizat social-democratul.

Cititi si: Opoziția ține cu dinții de primarii ei

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger