AcasăPoliticaDragnea, replica transanta: Sistemul de justitie nu trebuie sa invarta in jurul...

Dragnea, replica transanta: Sistemul de justitie nu trebuie sa invarta in jurul lui Klaus Iohannis

Referindu-se la propunerile enuntate de catre ministrul Justitiei cu privire la modificarile Legilor justitiei si la reactiile iscate de ele, inclusiv la nivelul sefului statului, liderul PSD a avut o reactie cat se poate de categorica, subliniind ca Parlamentul este cel care va decide, „dupa o dezbatere foarte serioasa”.

„Aveti impresia ca Romania trebuie sa mearga inainte sau inapoi numai dupa ce dorinta are Klaus Iohannis? Nu! Sistemul de justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Klaus Iohannis, nici a lui Kovesi, nici a lui Lazar”, a spus, pe un ton categoric, Liviu Dragnea, intr-o conferinta la finalul CExN-ului desfasurat de la Neptun.

Dragnea a tinut sa sublinieze si ca legislatia, in Romania, e facuta de Parlament ori de Guvern, prin delegare si ca spera ca ministrul Justitiei nu va face pasi inapoi. „Sper ca Tudorel Toader sa nu sa dea inapoi (…) banuiesc ca avut niste argumente seriose cand a facut acele propuneri”, a conchis liderul social-democrat.

author avatar
Cristina Stefan
253 afisari

2 COMENTARII

  1. BAI STRICATULE IMPUTIT LA MINTE DUPA TINE SISTEMUL JUDICIAR TREBUIE SA SE INVARTA IN JURUL BANDITILOR SI MAFIOTILOR INFILTRATI IN POLITICA CARE LUPTA CU FRENEZIE SA-SI CREEZE IMUNITATI, AVERI FABULOASE, LEGI SPECIALE PT A FURA POPORUL.ESTI UN GUNOI UMAN, ESTI O ZOAIE UMANA ,ESTI O LATURA ORDINARA……………

  2. Este firesc ca Mutalakul sa sara ca ars in problema care il doare cel mai tare,de la 7(septe case) a ajuns la 5 case,insa in curand va avea din nou septe case,caci va primi de la stat,colonie mai exact,pentru ca are precedent,doua viloaie,una unde sa belfereasca si inca una unde sa se relaxeze,dupa atata munca-ca guvernator al coloniei.Hotiile din colonie sunt aprobate si dirijate de stapanul principal si ceilalti stapanasi ai coloniei,cine incalca dispozitiile este sau sunt pedepsiti prin dna,iar ceilalti mercenari simt amenintarea si stau in pozitia mamei iedului.Degeaba si zadarnic incearca unii,tot hoti si astia,sa ridice un pic nivelul de trai,fara aprobarea stapanilor,care au fost,sunt si vor fi contra,imediat se prabusesc de la cursul valutar la incasarile de taxe,bineanteles la ordin.Cica guvernul are o gaura,nu in fond,privind incasarile,s-ar rezolva foarte usor,dar nu sunt lasati de stapani,doar daca va strange surubul prin mariri de taxe la bobor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger