AcasăPoliticaDragnea recunoaste ca a lucrat cu Valcov la programul de guvernare: "imi...

Dragnea recunoaste ca a lucrat cu Valcov la programul de guvernare: „imi asum”

Seful PSD a cumpanit si a ales...

Dragnea a admis in fata camerelor TV ca a facut echipa, printre altii, cu Darius Valcov cand a fost vorba sa stabileasca punctele continute de acest proiect.

Dupa luni bune de cand prevederile programului de guvernare au fost aflate, analizate si arhicomentate, Liviu Dragnea a recunoscut public faptul ca la elaborarea sa a lucrat alaturi de un fost ministru din Guvernul Ponta, trimis in instanta in urma cu aproape doi ani, intr-un dosar in care procurorii anticoruptie il acuza de trafic de influenta si spalare de bani.

„Pentru prima data o spun public, pentru ca mi se pare ca e datoria mea sa fac lucrul asta. Darius a fost unul din oamenii de baza cu care am lucrat la programul de guvernare, Darius Valcov. (…) A venit de la PDL, dar este un om cu o foarte buna pregatire. Pe langa alti specialisti cu care am lucrat la programul de guvernare, cu Darius am lucrat si la acest program de guvernare”, a tinut sa lamureasca Dragnea, joi seara, la Antena 3.

Cat despre problemele cu justitia pe care se stie ca le are fostul sef de la Ministerul Finantelor, liderul PSD a replicat ca isi asuma acest aspect. „Are probleme in justitie, dar Darius Valcov este unul din oamenii care, prin contributia lui, prin munca lui, la programul nostru de guvernare (…) a adus o contributie serioasa pentru ca romanii sa o duca mai bine. si eu imi asum lucrul asta”, a conchis Liviu Dragnea.

188 afisari

1 COMENTARIU

  1. ACEST DERBEDEU REPETENT IN TOATE CICLURILE SCOLARE DE INVATAMANT , CU DISCERNAMANT GRAV AFECTAT, TREBUIE INLATURAT CAT MAI RAPID DIN ORICE FUNCTIE PUBLICA PANA JUSTITIA CU SPRIJIN CIVIC, IN NUMELE STATULUI DE DREPT IL VA PUTEA JUDECA PENTRU ATROCITATILE COMISE ATAT IN JUD TR CAT SI LA NIVELULU STATULUI ROMAN.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger