Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea reactioneaza in cazul lui Danut, copilasul salvat dupa eforturi uriase

Dragnea reactioneaza in cazul lui Danut, copilasul salvat dupa eforturi uriase

Autor:

Cazul pustiului aflat la momentul de fata in stare grava la spital, in Capitala, dupa ce a fost recuperat, la capatul a 11 ore de chin, rastimp in care fusese prizonier intr-o fantana ingusta aflata in curtea casei parintesti a ajuns si la urechile sefului PSD.

 

dragnea rica 409x500 Dragnea reactioneaza in cazul lui Danut, copilasul salvat dupa eforturi uriaseCare s-a alaturat celor care au laudat eforturile de ore intregi ale salvatorilor din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov care au ajutat, alaturi de colegii lor si de responsabilii locali, la salvarea lui Danut, copilasul in varsta de un an si opt luni care a trecut printr-o experienta terifianta. “Felicitari pentru toti pompierii de la ISU Bucuresti-Ilfov care au participat la salvarea lui Daniel, copilul cazut in acel put din judetul Teleorman! Realizam cu totii incarcatura emotionala uriasa si dificultatea extrem de complexa a acestei operatiuni de salvare. Reusita se datoreaza bunei pregatiri si mai ales implicarii umane a membrilor acestei echipe. Bravo baieti! Astfel de actiuni trebuie aplaudate la scena de deschisa de catre intreaga societate”, a transmis Dragnea, via Facebook, impartasind o fotografie postata de ISU Bucuresti, cu 9 dintre salvatorii micutului.

18056717 1902178196474730 7926667003162612212 n salvatorii lui danut 720x479 Dragnea reactioneaza in cazul lui Danut, copilasul salvat dupa eforturi uriaseLa momentul de fata, baietelul e internat la Terapie Intensiva. Cele mai recente date facute publice din directia medicilor indicau faptul ca pustiul e in stare stabila, dar grava, fiind intubat. Copilasul are probleme pulmonare si este supus unui tratament pe baza de antibiotice.

sursa foot: ISU Bucuresti-Ilfov/Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!