Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea, reactie la discursul lui Iohannis: Din pacate, a ales sa vorbeasca despre divizare

Dragnea, reactie la discursul lui Iohannis: Din pacate, a ales sa vorbeasca despre divizare

Autor:

La foarte scurta vreme de cand Klaus Iohannis a parasit sala de plen, de la tribuna careia s-a adresat alesilor neamului (pana la un moment dat si parlamentarilor PSD, care au ales sa paraseasca masiv bancile), liderul social-democrat a comentat spusele presedintelui, subliniind ca s-ar fi asteptat la un altfel de mesaj.

 

Liviu Dragnea Rica Petrescu Dragnea, reactie la discursul lui Iohannis: Din pacate, a ales sa vorbeasca despre divizare“Trebuie sa spun din capul locului ca m-as fi asteptat sa fie un discurs de unitate, de indemn la calm si stabilitate, din pacate presedintele a ales sa vorbeasca in continuare despre divizare, despre parlamentari buni si parlamentari rai, despre romani buni si romani rai”, a conchis Dragnea.

Cu un singur aspect din discursul lui Iohannis a rezonat seful PSD. “Sunt de acord, insa, ca alegerile anticipate nu reprezinta o solutie, am inteles indemnul ca Guvernul sa fie performant si puternic, in sensul asta si indemnul meu este sa lase Guvernul in pace, sa guverneze”, a replicat Dragnea.

Cat priveste reactia parlamentarilor social-democrati de a pleca din sala, in plin discurs al sefului statului, liderul PSD a remarcat urmatoarele aspecte: “Si pe mine m-au surprins (pesedistii care au parasit sala), dar si ei ca si mine ne asteptam ca sa fie un discurs al presedintelui mediator. (…) Eu nu am iesit din sala pentru ca mi s-a parut civilizat sa stau sa ascult acest mesaj cu sperante, pana la ultimele cuvinte, ca vor veni mesaje de pace”.

Totodata, Dragnea a subliniat ca, in opinia PSD, “suspendarea nu e o solutie”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!