AcasăPoliticaDragnea, purtand ie si pus pe glume: nu m-a inselat nicio femeie...

Dragnea, purtand ie si pus pe glume: nu m-a inselat nicio femeie din PSD!

Dupa ce in prima faza a fost in sedinta cu mai-marii PSD, dar si cu premierul, Liviu Dragnea a mers, alaturi de mai multi colegi, la Mamaia, de aceasta data pentru a participa la Scoala de Vara a Organizatiei femeilor social-democrate.

Unde a primit – in prima faza – cu o frumoasa ie din zona Teleormanului, care s-a dovedit a fi, insa, cam mica pentru al treilea om in stat. Situatia a fost remediata rapid, iar Dragnea a si ales sa imbrace ia peste camasa, alaturandu-se astfel celor din sala, care purtau in numar semnificativ acest element din portul popular autohton.

In alta ordine de idei, atmosfera la reuniunea respectiva a fost una cat se poate de destinsa, cel putin la nivel de declaratii. „O spun cu inima deschisa si-mi asum: mie-mi plac femeile”, a spus Dragnea, la un moment dat, spre amuzamentul salii.

N-a fost, insa, singura remarca facuta de liderul social-democrat care a iscat zambete si aplauze in randul participantelor la intrunirea de vineri. „Nu m-a inselat nicio femeie din PSD. Nu mi-a inselat asteptarile, vreau sa spun”, a completat rapid Dragnea.

Ar mai fi de mentionat ca la intrunire au fost prezente Rovana Plumb, Sevil Shhaideh, ambele fiind laudate de catre seful PSD, dar si Viorica Dancila, Doina Pana si Ecaterina Andronescu.

sursa foto: b1.ro

author avatar
Cristina Stefan
287 afisari

3 COMENTARII

  1. Castigi pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:blazar906@gmail.com

  2. VEDETI UN PAPAGAL DE TELEORMAN, PUI DE MILITIAN, REPETENTUL NATIUNII CU COMPARTAMENT DE STRIGOI, DE BANDIT, DE MAFIOT, DE TICALOS, DE…………..LIPSIT DE CARACTER, DE DEMNITATE, DE ORICE VALOARE UMANA……………

  3. A mai purtat costum popular la Nasaud. Dar fara clop. Era acolo la invitatia lui Vasile Dincu, prieten la catarama, ca recompensa la acordarea de milioane de RON, de la statul roman, deci de catre Liviu Dragnea, catre IRES, SRL, Cluj-proprietar Vasile Dincu. O nasaudeanca care ma serveste de 10 ani in piata Mihai Viteazu, mi-a spus ca a fost foarte frumos. Dar…? „Ce cauta acolo un sudist cand noi suntem Tinutul Granicerilor prin Ordin Imperial venit de la Viena din partea Mariei Tereza ?. Mi-a placut. Tinem la identitate. Si nu-i o joaca. Prof. Emil Aluas, Activist Politic, Editorialist, Presedinte-Fondator, Fundatia PRO WEST, Cluj. Blog: emilaluas.blogspot.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger