Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea promite impozit zero pe salariile medicilor, de anul viitor

Dragnea promite impozit zero pe salariile medicilor, de anul viitor

Autor:

In ideea de a-i convinge pe doctori sa nu mai ia calea strainatatii, in cautarea unor salarii mai bune, pesedistii au planuri mari cu ei, la capitolul lefuri.

 

dragnea 4 720x480 Dragnea promite impozit zero pe salariile medicilor, de anul viitorVesti nesperate, asadar, pentru doctorii autohtoni – salariile lor nu vor mai fi impozitate, incepand cu prima zi a lui 2018, din cate a anuntat, vineri, seful PSD. “Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero, indiferent de salariu. S-a tot vorbit de ani de zile, ne-am plans toti ca ne pleaca medicii din tara (…) Ca sa ii aduci inapoi, trebuie sa le oferi salarii comparabile cu ce e in Vest”, a tinut sa sublinieze Liviu Dragnea, citat de realitatea.net.

Mai mult, aflat in Bacau, liderul PSD a declarat ca, tot de la 1 ianuarie anul viitor, salariile doctorilor vor creste “in totalitate” si nu gradual.


1 Comentariu la Dragnea promite impozit zero pe salariile medicilor, de anul viitor

  1. STOIAN STANCIU

    DUMNEAVOASTRA PUTETI FACE BANI ALTFEL, OFERTA SERIOASA Lucrati acasa pe calculator,primind ajutor pas cu pas in asa fel incat sa castigati banii.Oferm si cerem SERIOZITATE.Nu ne cautati decat daca va-ti hotarat.Cereti ”detalii” la email stoian.stanciu@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!