AcasăPoliticaDragnea: Principalul vinovat sunt eu. Grindeanu, o unealta

Dragnea: Principalul vinovat sunt eu. Grindeanu, o unealta

Seful PSD a cumpanit si a ales...

Pe langa faptul ca si-a pus, intrucatva, cenusa in cap, invocand increderea pe care i-a acordat-o lui Sorin Grindeanu, in momentul instalarii sale in fruntea Executivului, seful PSD-ului a ales un apelativ deloc magulitor pentru cel dintai.

Pornind de la intrebarea daca se vor regasi, in viitoarea formula a Guvenrului, si ministri din Cabinetul Grindeanu, Dragnea a rapuns: „o parte dintre ei, din punctul meu de vedere”, adugand ca in sedinta conducerii PSD-ului de joi s-a discutat si despre noua propunere de prim-ministru si despre componenta noului Cabinet. „Am convenit sa ne luam masuri sa nu mai facem aceasta greseala. Principalul vinovat sunt eu, am avut incredere in acest om (in Grindeanu-n.r) (…) nici eu nici alti colegi de-ai mei nu am banuit ca se va ajunge aici (…) e un om la care am tinut foarte mult”, a tinut sa sublinieze liderul social-democrat.

Totodata, seful PSD a adus in discutie o schimbare in cazul lui Grindeanu, pe care il vede, mai nou, ca pe „o unealta”. „E clar ca el nu mai e el”, a conchis Dragnea despre actualul premier.

author avatar
Cristina Stefan
224 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger