Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea, prima reactie dupa exit-poll-uri: votul de azi arata o optiune clara a romanilor

Dragnea, prima reactie dupa exit-poll-uri: votul de azi arata o optiune clara a romanilor

Autor:

Primele date privind rezultatul alegerilor parlamentare, facute publice gratie exit-poll-urilor, au generat reactii “la cald” in sfera actantilor politici. Iar printre primii care au facut o declaratie pe acest subiect a fost Liviu Dragnea.

 

liviu dragnea 2 rica petrescu Dragnea, prima reactie dupa exit poll uri: votul de azi arata o optiune clara a romanilorAflat la sediul formatiunii, liderul PSD a facut primele declaratii, din postura de numar 1 in cadrul partidului cotat drept castigator al parlamentarelor si al viitoarei majoritati parlamentare, dand de inteles ca inca asteapta rezultatele finale, adica numaratoarea voturilor, si nu doar estimari tip exit-poll-uri (DETALII AICI).

Pe un ton rezervat, Dragnea s-a rezumat sa multumeasca alegatorilor care au votat PSD si sa spuna, printre altele, ca “votul de astazi ne arata ca romanii vor sa se simta acasa in tara lor”. “Daca exit-poll-urile se vor confirma, votul de azi arata o optiune clara a romanilor si cred ca pentru nimeni nu mai exista nicio indoiala cu privire la castigatorul acestor alegeri”, a declarat Dragnea.

Nu in ultimul rand, seful social-democratilor a tinut sa asigure opinia publica de faptul ca “tot ceea ce am prezentat in programul nostru economic in aceasta campanie electorala va fi pus in practica de un guvern PSD”, dar si ca in zilele urmatoare, in tot ceea ce va face Dragnea va avea in vedere in primul rand votul din aceasta duminica, dar si Constitutia si programul de guvernare la care a facut referire in prima faza.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!