Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea, pana sa inceapa sedinta conducerii PSD: “N-am cerut demisia nimanui!”

Dragnea, pana sa inceapa sedinta conducerii PSD: “N-am cerut demisia nimanui!”

Autor:

Intrevederea mai-marilor social-democrati, la care participa si prim-ministrul Grindeanu, a inceput, la Parlament.

 

dragnea 720x461 Dragnea, pana sa inceapa sedinta conducerii PSD: N am cerut demisia nimanui!Insa pana sa ajunga in sala in care se desfasoara, la acest moment, intrunirea conducerii partidului care, in decembrie anul trecut, a castigat alegerile parlamentare, instaland, alaturi de ALDE, actualul Cabinet, condus de Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a subliniat unele aspecte, lamurind o chestiune indelung vehiculata in ultimele zeci de ore.

Insa nu oricum, ci doar dupa ce jurnalistii i-au adresat o multime de intrebari cu privire la eventualitatea schimbarii premierului. “Eu n-am cerut demisia nimanui, nici premierului, nici vreunui ministru”, a sustinut Liviu Dragnea, din fata salii in care are loc CEx-ul PSD.

Totdata, liderul social-democrat a subliniat ca – pe fondul informatiilor continute de raportul cu concluziile evaluarii ajunse in presa- ca “din pacate nu e vorba de 60% de masuri neindeplinite, ci si de masuri indeplinite partial”.

“Suntem intr-o situatie nu foarte confortabila, dar nu putem lasa ca lucrurile sa evolueze ca si pana acum”, a subliniat liderul social-democrat.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!