AcasăPoliticaDragnea o umfla pe Firea pentru Pandele

Dragnea o umfla pe Firea pentru Pandele

Conform unor surse din interiorul PSD, liderul partidului, Liviu Dragnea, incearca sa o impuna pe Gabriela Firea in postura de candidat la Primaria Capitalei, chiar daca aceasta nu sta cel mai bine in ultimele sondaje de opinie.

indiferent de riscuri, Liviu Dragnea vrea ca PSD sa mearga cu Gabriela Firea la Primaria Generala

Si mai exact, gurile rele peseduste spun ca ultimele cercetari sociologice, efectuate de Gallup, arata ca cel mai bine situat ar fi Serban Nicolae, nicidecum Gabriela Firea. Cu toate acestea, Dragnea insista sa ca PSD sa o nominalizeze pe sotia primarului din Voluntari, ca urmare a intelegerii pe care liderul PSD o are cu edilul in cauza. ”In momentul asta Serban Nicolae are 34%, Gabriela Firea -27% si Eugen Teodorovici – 25%. Din ce se discuta in partid, Dragnea nu este de acord cu candidatura lui Nicolae, pentru ca are intelegerea lui cu familia Firea-Pandele.

Pesedistii spun ca insistenta lui Dragnea este urmarea intelegerii facute cu sotul Gabrielei Firea, primarul din Voluntari Florentin Pandele

Prin urmare, atunci cand sondajul va fi dat publicitatii, cifrele vor fi substantial modificate, iar Gabriela Vranceanu Firea va fi prezentata cu 40%, sub pretextul ca va fi sustinuta de o alianta PSD-ALDE”, a declarat, neoficial, un vicepresedinte PSD pentru site-ul fn24.ro. Insistenta lui Dragnea de a merge pe mana lui Firea este reclamata si de alti pesedisti, care se intreaba si daca seful lor de partid stie ce risca. ”Daca pierdem Primaria (Capitalei – n.r.) cu un candidat care a iesit primul in sondaje este una, iar daca o pierdem cu unul de pe locul doi sau trei, impus de Dragnea, este alta. Cred ca Dragnea nu realizeaza ce se va intampla cu el daca Firea pierde. Sau nu-i mai pasa”, comenteaza pesedistii depasiti de situatie.

author avatar
National
1.882 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger