Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea, mesaj clar de sustinere pentru Grindeanu, inainte de motiune

Dragnea, mesaj clar de sustinere pentru Grindeanu, inainte de motiune

Autor:

Sorin Grindeanu infrunta – e drept, ca fara prea mari emotii- testul motiunii de cenzura avand tot sprijinul PSD, din cate a tinut sa asigure liderul formatiunii insusi, inainte de votul pe acest demers.

 

grindeanu dragnea Dragnea, mesaj clar de sustinere pentru Grindeanu, inainte de motiuneCu scurta vreme inainte ca in plen sa inceapa dezbaterile initiativei liberalilor, sustinuti de USR si PMP, menita sa sanctioneze Guvernul Grindeanu, anuntand, in cateva cuvinte, concluziile sedintei desfasurate dimineata la Camera, cu alesii locali ai PSD-ului, Dragnea a subliniat ca premierul se bucura de toata sustinerea social-democratilor, inclusiv a sa.

“Il sustin, in continuare, nimeni n-a vrut sa trecem prin aceste zile, dar Sorin Grindeanu iese mai intarit, au fost zile grele”, a subliniat Dragnea, in urma cu doar cateva minute, de la Parlament, inainte de a adauga urmatoarele aspecte in privinta primului-ministru: “are toata sustinerea mea, a partidului si a alesilor locali si a parlamrntarilor. Si are toate parghiile si conditiile sa puna in practica un program de guvernare foarte asteptat de catre romani”.

Va amintim ca sedinta de plen in care se dezbate si se voteaza motiunea de cenzura la adresa Guvernului a inceput la ora 12.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!