AcasăPoliticaDragnea: M-am cam saturat sa decontez pentru oricine are initiativa in PSD

Dragnea: M-am cam saturat sa decontez pentru oricine are initiativa in PSD

Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, participa la Congresul Extraordinar in care se alege presedintele formatiunii, la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti, sambata, 20 februarie 2010. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek

Subiectul amendamentelor depuse de catre senatorul PSD Serban Nicolae, la Legea gratierii, demers care a iscat multe comentarii, avand in vedere ca ar avea in vedere si iertarea in cazul unor fapte de coruptie, l-a facut pe Dragnea sa iasa la rampa cu o declaratie care multora le-a dat de gandit.

Pe langa faptul ca a subliniat, o data in plus, ca nu sustine gratierea faptelor de coruptie, seful PSD-ului a tinut sa spuna, totusi, ca nu poate fi contestat dreptul unui parlamentar de a avea o initiativa sau, in general, ideea de dezbatere in Legislativ, liderul pesedist a parut deranjat de faptul ca prea multe oale au ajuns sa i se sparga in cap. „Pe de alta parte, va spun foarte sincer, m-am cam saturat sa raman, sau sa fiu in continuare, acarul Paun, pentru oricine are initiativa in PSD, eu sa decontez. Am decontat cu referendumul, un referendum pe care nu l-am inceput eu, dar pe care l-as sustine si acum, pentru ca a fost un referendum legitim si votat de peste 7,4 milioane de romani, dar si  initiative cum a fost aceea a domnului deputat Ciuhodaru (…) prin care vrea sa fie condamnati oamenii care ies in strada si care demonstreaza”, s-a plans Dragnea, marti seara, la Antena 3.

author avatar
Cristina Stefan
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger