AcasăPoliticaDragnea, luat de Pelican

Dragnea, luat de Pelican

Fostii aliati de guvernare ai PSD nu inghit sustinerea acordata de social-democratii condusi de Liviu Dragnea ”tehnocratului” Ciolos. Dragnea sprijina actualul guvern doar ca sa scape de puscarie – acuza oamenii lui Calin Popescu Tariceanu.

Senatorul ALDE Dumitru Pelican spune ca Liviu Dragnea incearca sa evite inchisoarea sprijinind ”guvernul de contopisti” pus de Bruxelles

Dupa replicile acide schimbate de Tariceanu si Dragnea cu ocazia adoptarii bugetului pe 2016, membrii ALDE s-au apucat sa-l toace gospodareste pe liderul PSD. La pachet cu premierul Dacian Ciolos – victima predilecta a partidului condus de co-presedintii Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin. ”Acest guvern este sustinut de PNL si de Liviu Dragnea. Macar acum, in prag de sarbatori, sa nu-i mai mintim pe romani ca am adus un Guvern de tehnocrati. Este un Guvern de politruci. Este un Guvern de contopisti ai Bruxelles-ului, care habar n-au pe ce lume traiesc, majoritatea n-au condus pe nimeni, sunt varza de Bruxelles, bine a zis Tariceanu. A fost un Guvern impus. Multi lideri au tacut ca si-au negociat libertatea – inclusiv domnul Dragnea si au acceptat Guvernul Ciolos pentru ca asa a vrut Bruxelles-ul”, l-a acuzat, ieri, liderul senatorilor ALDE, Dumitru Pelican, pe seful de astazi al pesedistilor.

author avatar
Simona Badulescu
1.320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger