AcasăPoliticaDragnea lamureste: Nu am de ce sa bat la o usa pentru...

Dragnea lamureste: Nu am de ce sa bat la o usa pentru a discuta cum sa ne dam jos Guvernul

Desi a lasat sa se inteleaga ca nu exclude posibilitatea de a exista astfel de discutii, Liviu Dragnea, recent ales in fruntea PSD pe scaunul ramas gol dupa retragerea lui Victor Ponta, a precizat cat se poate de clar ca nu va fi el cel care va initia negocieri in privinta schimbarii actualului premier.

In conditiile in care, zilele trecute, dupa respingerea motiunii liberalilor la adresa actualuluI Executiv si a sefului sau, au aparut speculatii in privinta unor presupuse discutii in prealabil, la Cotroceni, cu privire la o noua varianta de premier, aspecte negate la acel moment de Dragnea, social-democratul a facut noi declaratii pe acest subiect, seara trecuta, dupa inchiderea urnelor la alegerile interne din PSD, cursa la care a participat in calitate de candidat unic al principalului partid din arcul de guvernare. „In ceea ce priveste negocierile cu domnul presedinte Iohannis, nu mai vreau sa vorbesc despre asta, voi vorbi despre asta daca se intampla, daca apar solicitari, daca apare vreo invitatie”, a lamurit Dragnea.

Iar in clipa in care a fost intrebat daca asteapta o invitatie din partea sefului statului, Dragnea a  raspuns negativ. „Noi avem un Guvern care tocmai a fost revalidat in Parlament, pentru faptul ca a picat motiunea de cenzura, eu n-am de ce sa bat la o usa pentru a discuta cu cineva cum sa ne dam jos Guvernul”, a conchis liderul PSD, a carui alegere urmeaza sa fie validata, dupa votul din ziua precedenta, la Congresul PSD din 18 octombrie.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger