Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea l-a asigurat pe Timmmermans: nu avem vreun obiectiv in a impiedica lupta anticoruptie

Dragnea l-a asigurat pe Timmmermans: nu avem vreun obiectiv in a impiedica lupta anticoruptie

Autor:

La finele discutiilor avute cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, al treilea om in statul roman a facut o serie de referiri la intrevederea cu Frans Timmermans.

 

18010720 1372169996195077 4887410587047012069 n dragn 688x500 Dragnea l a asigurat pe Timmmermans: nu avem vreun obiectiv in a impiedica lupta anticoruptie“Guvernul este incurajat, este sprijinit, i-am explicat ca nu am avut si nu avem si nu vom avea (…) vreun obiectiv in a impiedica lupta impotriva coruptiei (…), dar in acelasi timp (….) am discutat despre imunitatea parlamentara”, a sustinut Liviu Dragnea, de la Parlament.

Cat despre monitorizarea MCV, aspect avut in vedere in cadrul discutiei cu inaltul oficial european, presedintele Camerei Deputatilor a facut o paralela cu amanarea aderarii Romaniei la Spatiul Schengen. “Si Guvernul si Parlamentul, ca si institutii, ne dorim ca acest raport sa inceteze, am facut o paralela la aderarea noastra al Schengen (…) de fiecare data s-a mai spus ca inca nu e suficient, ca mai trebuie ceva, neafland niciodata clar care mai sunt acele lucruri care sa trebuia sa sa fie indeplinita”, a tinut sa atraga atentia liderul social-democrat.

“Din punctul meu de vedere a fost o discutie pozitiva”, a conchis Dragnea.

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!