AcasăPoliticaDragnea isi face rost de sponsori de campanie prin lege

Dragnea isi face rost de sponsori de campanie prin lege

Liviu Dragnea il roaga pe seful statului sa trimita Parlamentului, spre reexaminare,  legea privind interzicerea publicitatii pentru farmacii si medicamente in audiovizual.

Dupa ce niciun pesedist nu a avut ceva de spus impotriva proiectului in timpul trecerii lui prin Parlament, liderul PSD s-a trezit ca legea este una ”restrictiva si anticoncurentiala”. Cum de i-a picat fisa lui Dragnea nu se stie, dar se cunoaste in schimb ca farmaciile dau bani grei pe reclamele TV, si tot bani grei dau televiziunilor si politicienii in campanii. De unde se poate presupune (si unii au facut-o deja) ca pesedistii nu ar vrea sa se puna rau cu patronii mass-media taman in pragul unui an electoral. Asa s-ar explica luminarea brusca a liderului PSD, care nu numai ca cere retrimiterea legii in Parlament, dar si foloseste un argument care ii acopera (o data-n plus) de ridicol pe alesi. ”Senatorii PSD mi-au transmis ca votul a fost viciat de o eroare de organizare si pregatire a sedintei, in conditiile in care s-a procedat la renumerotarea punctelor de pe ordinea de zi si, astfel, in momentul votului, s-a creat o confuzie intre proiectele de lege”, sustine Dragnea in cererea de reexaminare.

Cum au fost pusi toti bucurestenii sa cotizeze cu japca la PSD

Dupa ce a recunoscut public ca senatorii au votat fara sa stie ce, Liviu Dragnea si-a continuat sirul dezvaluirilor de senzatie afirmand ca PSD nu a dat un ban macar pentru lansarea lui Victor Ponta in cursa prezidentiala, in toamna lui 2014. O lansare de-a dreptul faraonica, dupa cum a fost catalogat evenimentul organizat pe Arena Nationala chiar de ziua fostului lider si prezidentiabil social-democrat. Cert este ca afirmatia lui Dragnea completeaza constatarea Curtii de Conturi – care spune ca o parte din cheltuieli (245.346 de lei mai exact) a fost platita, ilegal, de Primaria Capitalei (condusa la aceea vreme de Sorin Oprescu), confirmand astfel contributia deloc benevola pe care bucurestenii au avut-o la campania lui Victor Ponta. Conform declaratiilor lui Dragnea, pesedistii vor strange bani pentru a-si plati datoria. Daca asa va fi, ramane de vazut daca banii se vor intoarce in bugetul Capitalei, acolo unde le este locul.

author avatar
Simona Badulescu
721 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger