AcasăPoliticaDragnea isi explica mentinerea sustinerii pentru Zgonea: "Nu sunt Razgandeanu!"

Dragnea isi explica mentinerea sustinerii pentru Zgonea: „Nu sunt Razgandeanu!”

Cum in cursa pentru presedintia executiva au fost validate doua nume, cel al lui Valeriu Zgonea, dar si cel al liderului filialei PSD Brasov, Constantin Nitu, despre intentia sa opinia publica afland in pragul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, de vineri, Dragnea a lamurit, la finele CExN, pe care dintre sociali-democrati il va vota la Congresul de la finele acestei saptamani.

In conditiile in care, pe ultima suta de metri s-a aflat ca in lupta pentru „locul 2” din conducerea PSD a aparut un alt aspirant la acest fotoliu si stiut fiind faptul ca, in contextul alegerile interne din PSD, de saptamana trecuta, se aflase ca Dragnea ar vrea sa faca echipa, la nivel de conducere, cu actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, intrebat daca il va sustine si pe Nitu, presedintele social-democratilor a avut un raspuns categoric. „Nu, eu nu sunt Razgandeanu! Eu mi-am anuntat sustinerea pentru Valeriu Zgonea, am spus-o public si mi-o mentin. Este dreptul meu sa votez si eu voi vota la Congres cu Valeriu Zgonea”, a sustinut succesorul lui Ponta la presedintia formatiunii social-democrate.

In acelasi timp, va amintim ca, la Congresul din 18 octombrie, Nita candideaza atat pentru presedintia executiva a PSD, cat si pentru un loc in echipa de 10 vicepresedinti ai formatiunii, fiind singurul pesedist care si-a depus intentia pentru doua categorii de functii.

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger