Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Dragnea invoca “dreptatea pana la capat” in cazul lui Iohannis, Ciolos, a unor ministri

Dragnea invoca “dreptatea pana la capat” in cazul lui Iohannis, Ciolos, a unor ministri

Autor:

Cu trei saptamani inainte de alegeri si clamand ca PSD-ul vrea sa duca la indeplinire sloganul defunctei USL, “dreptate pana la capat”, Dragnea fagaduieste sa nu lase anumiti actanti ai scenei politice netaxati pentru anumite erori, indiferent de numele lor.

 

Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 32 331x500 Dragnea invoca dreptatea pana la capat in cazul lui Iohannis, Ciolos, a unor ministriPlanul e sa-i trimita in instanta. Cel putin asta a sustinut seara trecuta, intr-o emisiune televizata, in care a declarat cu subiect si predicat, nume si functii, pe cine anume ar viza acest plan cu iz justitiar. “As vrea sa se apropie dreptatea de toti. Daca vom castiga alegerile vom face (…) dreptate pana la capat. (…) Sa plateasa toti pentru tot raul pe care l-au facut. (…) Indiferent despre cine e vorba”, a sustinut Dragnea, la Romania TV, adaugand ca e de parerere ca s-ar cuveni ca “premierul Ciolos trebuie sa plateasca impreuna cu ministrul Culturii si cu ceilalti oficiali si functionari implicati in marea frauda de la Cumintenia Pamantului. (…) Trebuie sa plateasca ministrul Sanatatii pentru prejudiciul urias pe care l-a adus bolnavilor din Romania, atat bolnavilor de hepatita C, cat si milioanelor de romani bolnavi, pentru care nu a vrut sa scada preturile la medicamente”.

Totodata, n-au scapat nementionati nici sefii ministerelor Agriculturii si al Fondurilor Europene. Va spuneam ca si presedintele Iohannis a fost mentionat in aceasta speta. “Trebuie duse la capat anchetele referitoare la case, de exemplu, ca tot ii place sa vorbeasca despre dreptate”, a sustinut Liviu Dragnea.


2 comentarii to Dragnea invoca “dreptatea pana la capat” in cazul lui Iohannis, Ciolos, a unor ministri

  1. zorro

    CORECT d-le DRAGNEA!….DREPTATE pana la capat ,pentru TOTI ,care au incalcat grav ,legile si Constitutia Tarii!!!…FITI ,mai direct cu cei din PNL ,Guvern si de la Cotroceni!!!…poporul majoritar este cu PSD-ul ,cu dumneavoastra!!!….fiti mai curajosi si NU va lasati “calcati”in picioare de tradatorii acestei tari!!!…si daca VENITI la Guvernare sa NU uitati de ei ,sa l-i se plateasca cu aceeasi moneda!!….un pensionar…

  2. UN ZORRO MAI PUTIN SENIL

    In tarile FOSTE membre ale CAER , dupa incheierea razboiului rece, TRANZITIA inseamna si un progres cat de mic,(vezi Polonia, Cehia, etc) in Ro efectul LOVITURII DE STAT din dec 1989 este un soi de PARALIZIE A SOCIETATII care a codus la prabusirea TARII. Economia a fost distrusa la fel si subsistemele sistemului social precum, sanatatea, invatamantul, siguranta nationala, etc. Populatia ACTIVA si CREERELE LUMINATE au emigrat MASIV datorita programelor criminale facute de catre guvernanti si Parlamentari. Vatra romaneasca stramoseasca e vanduta cu hectaru, astfel ca pamantul ne fuge la propriu de sub picioare. Toate acestea se intampla pt ca, sistemul politic, clasa politica postcomunista este alcatuita din grupari infractionale de crima organizata numite formatiuni politice care se tot regrupeaza in stil mafiot in numele inoiri partidelor incercand aburirea poporului.PROSTIA si INCOMPETENTA SUNT ACOPERITE DE DIPLOME FALSE SI DOCTORATE IAR HOTIA, BANDITISMUL si mafiotismul ESTE APARATA DE CATRE IMUNITATI DE TOT FELUL SI DE CATRE JUSTITIA CE FUNCTIONEAZA CA UN SRL PE PLACUL CELOR CE AU CAPTURAT RO DUPA 1990
    TRECEREA DE LA SOCIETATEA CAPITALISMULUI DE CUMETRIE, SALBATIC SI OLIGARHIC instalat in Ro dupa 1990 (timp de 27 de ani) de catre asa zisa clasa politica PATRIHOATA, TRADATOARE la CAPITALISMUL POPULAR (care era normal a se dezvolta in Ro dupa 1990, ca in Suedia, Danemarca, Norvegia, Polonia, etc) CONTROLAT IN MOD DEMOCRATIC DE CATRE MEMBRI SOCIETATII, nu se va putea realiza decat printr-o REVOLUTIE fie ea si de CATIFEA. Mecanismele ortodoxe, civilizate, progresesiste ale unei propagande politice si economice necesare dezvoltarii nationale in interesul general al societatii romanesti sunt anihilate de catre “agenturi bine puse la punct” ale OLIGARHILOR si MAFIOTILOR interni si externi, care pot fi biruiti doar de catre un tot unitar al ELITISTILOR NATRURALI si “talpa tarii” care trebuie constientizata ca numai CAPITALISMUL POPULAR poate da stabilitate vesnica unui sistem social echitabil.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!